avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOMAJ TEHNIC...AJUTOR!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOMAJ TEHNIC...AJUTOR!!!

Buna ziua,

Va rog frumos daca stie cineva sa-mi explice clar care sunt pasii ce trebuie urmati pentru procedura de somaj tehnic: ce va trebui sa fac cu carnetele de munca ale salariatilor, care sunt la sediul firmei, ce sa scriu in ele (se predau cumva la ITMB?); se poate intra in somaj tehnic cu suspendarea partiala a activitatii (conducerea dorind sa intram in somaj tehnic pe bucati, pe rand)?...mai exact ce ar trebui sa fac, ce acte sa intocmesc?

Va multumesc mult de tot, si astept un raspuns cat mai repede daca se poate!!!
Cel mai recent răspuns: Vioreld , utilizator 15:44, 21 Mai 2009
Cei de la sanatate au zis ca angajatul care este in somaj tehnic si are medical, trebuie "readus in activitate". Domnul cu care am vorbit nu a stiut sa-mi spuna unde scrie, dar stie el ca asa trebuie. Pana la urma m-a lamurit o doamna: este cum a zis pakos.
daca are cineva vreun model de decizie a administratorului si una de suspendare a activitatii (din cele acceptate de ITM) v-as ruga sa le postati, va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent contributii somaj tehnic marinamarilena marinamarilena am depus la ITM documentatia necesara pentru somaj tehnic , conf, OUG 28/2009, adica scutite d plata contributiilor la buget, atat pentru angajator cat si ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate CVASI CVASI 1. In cazul suspendarii activitatii este de ajuns depunerea unui act aditional la ITM cu suspendarea ctr. de munca a salariatului sau trebuie facuta decizie de ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ursuletroz ursuletroz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in cazul trimiterii in somaj tehnic a unor angajati, este necesar ca in nota explicativa depusa la ITM ... (vezi toată discuția)