avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto platit la zi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto platit la zi

Buna ziua,

intentionez sa vand un autoturism. La vanzare,trebuie sa am impozitul platit pentru anul in curs ( 2014 ) sau doar cel precedent ( 2013 ) ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:12, 26 Martie 2014
Avand in vedere ca pentru instrainare bun mobil aveti obligatia sa prezentati certificat fiscal ,urmeaza ca in certificatul fiscal sa se precizeze ca detineti debite
@ynocentta
"urmeaza ca in certificatul fiscal sa se precizeze ca detineti debite"-ce legatura are raspunsul cu intrebarea utilizatorului?Nu a spus ca nu o sa-l plateasca.
Trebuie sa aveti platit impozitul pentru inclusiv luna in care faceti vanzarea,
In cazul in care ati plati pentru tot anul 2014,diferenta se restituie.

Postez un link unde veti gasi informatiile necesare-
pct.5 si 6
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadere de la impozit autoturism garofoli garofoli Momentan figurez in evidenta directiei taxe si impozite cu un autoturism pe care nu il mai detin de vreo 6 ani , vanzandu-l catre alta persoana .....din pacate ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala auto aum300 aum300 In anul 2001 am instrainat cu act de mana un autoturism pentru care am platit impozit.....,cum pot radia auto tinand cont ca nu mai detin nici un document si ... (vezi toată discuția)
Impozit auto flobos656 flobos656 In perioada 1986-1998 am locuit in Constanta . In aceea perioada am detinut trei masini care una dupa alta au fost vindute cu act de vinzare- cumparare. In ... (vezi toată discuția)