avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primire in spatiu de la distanta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primire in spatiu de la distanta

Buna ziua
Am o mica problema. Noi suntem un ONg care lucram cu copiii si tinerii strazii. Ne desfasuram activitatea intr-o casa a unor francezi. Dorim sa luam o parte dintre ei in spatiu. Problema e ca proprietarul locuieste in Paris fara posibilitate de a veni in curand in Romania. In intocmirea actelor pe adresa unde ne desfasuram activitatea e nevoie de acordul sau. Se poate obtine acel acrod de la distanta?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:36, 26 Martie 2014
Proprietarul de drept al imobilului poate incheia procura de reprezentare a intereselor in favoarea unuia dintre reprezentantii ong-ului
Nu se poate cu procura generala de reprezentare a intereselor, e nevoie de declaratie expresa de primire in spatiu data de proprietar fie in fata unui notar roman fie in fata lucratorilor de la Evidenta.
Din pacate nu aveti cum sa ii ajutati pana nu vine proprietarul.
Nu se poate cu declaratie data la un notar francez iar la consulatul nostru nu o poate da pentru ca nu e cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin lorelya7x lorelya7x Buna ziua, Am o cunostinta care ar vrea sa isi schimbe buletinul. Ea momentan locuieste la tara dar vrea sa se mute la matusa sa in oras. Persoana ... (vezi toată discuția)
Divort prin notar in franta - procedura recunoscuta in romania ?? onico2003 onico2003 Buna tuturor, Locuiesc in Franta si as dori sa stiu daca procedura de divort semnata in Franta la notar este recunoscuta in Romania ? Specific ca e vorba de ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate in lipsa proprietarului vip2you17 vip2you17 buna ziua am o problema mare , locuiesc in chirie de 2 luni am incheiat contractul si propietara este in strainatate nu stiu cand poate veni, trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)