avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare - drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare - drept proprietate

Am un apartament luat in rate de prietena prin prima casa si nu ma pot trece inca o data deoarece am sluat si eu prin prima casa ,cum pot face sa fiu pe jumatatea apartamentului luat de prietena dar sa nu ma ajunga la costuri mari cu notaru
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 11:02, 26 Martie 2014
Ca sa fiti coproprietar cu prietena dvs , aceasta nu poate decat sa va vanda sau va doneze 1/2 din apartament, insa nu se pate face decat cu acrdul Bancii si Fonsului de Garantare daca imobilul este cu Prima Casa.
Ma refer sa fie tot ia dar sa am un act la mana prin care ea sa fie deacord dupa ce se termina ratele sa treaca jumatate pe mine
Nu aveti cum in acest stadiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema proprietar apartament RoseDanielle RoseDanielle Buna ziua, V-as ruga foarte frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat competent pentru ca ma aflu intr-o dilema . Sunt inca necasatorita si viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Prima casa pe numele parintilor dellcomputer dellcomputer Buna ziua, Cu o scurta intrebare va deranjez, sper ca am postat in sectiunea corecta. Pe scurt acum; Eu, impreuna cu prietena mea, amandoi studenti din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in aprilie 2021 impreuna cu prietenul.meu cu care ... Dnydny Dnydny Buna ziua! In aprilie 2021 impreuna cu prietenul.meu cu care locuiam de 1 an jum am cumparat un apartament prin prima casa .Pe actul de proprietate banca a ... (vezi toată discuția)