avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In aprilie 2021 impreuna cu prietenul.meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In aprilie 2021 impreuna cu prietenul.meu cu care ...

Buna ziua! In aprilie 2021 impreuna cu prietenul.meu cu care locuiam de 1 an jum am cumparat un apartament prin prima casa .Pe actul de proprietate banca a spus ca nu putem fi trecuti amandoi pt ca nu suntem casatoriti.Intrebarea mea este pot face un act la notar prin care poate vreodata voi avea nevoie sa dovedesc ca eram.impreuna la momentul cumpararii si ca am participat la ratele si investitiile din apartament? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:18, 15 Februarie 2022
Un astfel de act presupune ca prietenul dvs sa va doneze jumatate din apartament si sa deveniti coproprietari.
Dar avand in vedere ca imobilul este ipotecat, nu poate incheia niciun act, decat cu acordul prealabil al bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare locuinte - tineri necasatoriti bianca.blendea bianca.blendea Eu si prietenul meu dorim sa ne achizitionam o locuinta (nu suntem casatoriti). Dorim ca amandoi sa fim proprietarii locuintei in acte si avansul sa-l dam ... (vezi toată discuția)
Prima casa pe numele parintilor dellcomputer dellcomputer Buna ziua, Cu o scurta intrebare va deranjez, sper ca am postat in sectiunea corecta. Pe scurt acum; Eu, impreuna cu prietena mea, amandoi studenti din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)