avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Radiere masina fara certificatul de inmatriculare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Radiere masina fara certificatul de inmatriculare

Tatal meu a avut o masina,a vandut-o ,dar fara a face vanzre cumparare.Domnul care a cumparat-o a dat-o la dezmembrari si refuza sa ii dea tatalui certificatul de inmatriculare,i-a dat numai cartea de identitate a masinii.Daca ar reusi tata sa scoata o adeverinta de la dezmembrari,nu ar putea face ceva sa o radieze?Daca exista vreo cale ,va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:57, 26 Martie 2014
Tatal dv sa incheie declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detine in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a tranzactionarii acestuia
In baza declaratiei notariale,a cererii de radiere ,autoritatea fiscala va dispune radierea auto de pe rolul fiscal-conditionat de plata eventualelor debite in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainarea unei masini care la impozit a ramas tot la mine.ce pot face? luciamonica luciamonica Acum 2 ani am instrainat o masina.Urma ca in cateva luni sa vina sa obtina CF dar din pacate nu s-a intamplat asa masina ramanand la impozit si Politie tot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia o masina fabricata in anul 1986 inmatriculata in ... Cubin Cubin Cum pot radia o masina fabricata in anul 1986 inmatriculata in anul 1993 care a fost dezmembrata de la care nu mai am nici un document doar numerele de ... (vezi toată discuția)