buna ziua!m-ar interesa si pe mine sa aflu daca exista vreo modalitate de anulare a deciziei de incetare a cm cu acordul partilor. stiu ca suna putin aiurea, dar am urmatoarea situatie:la o firma la doi salariati li s-a intocmit decizie de incetare a cm cu acordul partilor, care a fost deja inregistrata la ITM alaturi de cererile lor, iar acum patronul s-a hotarat ca vrea totusi sa ii lase in somaj. care ar fi procedura de contestatie (daca exista) ? teoretic ar trebui anulata acea decizie initiala si apoi intocmita o alta , dar cum ?
Trebuie sa mergeti la ITM cu o cerere adresata directorului institutiei prin care il rugati sa dispuna anularea dec.de desfacere nr...din data.....a d-nului....incetat cu data...deoarece......Dupa ce va aproba acest lucru trebuie sa intocmiti o Dispozitie rectificativa in care spuneti:tinand seama de hot.cons.de administratie din data...se aproba....oricum se rezolva nu va faceti probleme am avut si eu o situatie asemanatoare .succes:)
Odata ce decizia de incetare a CIM si-a produs efectele, solutia este sa-i angajeze iarasi, apoi sa faca decizie pentru concediere pentru motive ce nu tin de angajat.