avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii anulare decizie incetare cu acordul partilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

anulare decizie incetare cu acordul partilor

buna ziua!m-ar interesa si pe mine sa aflu daca exista vreo modalitate de anulare a deciziei de incetare a cm cu acordul partilor. stiu ca suna putin aiurea, dar am urmatoarea situatie:la o firma la doi salariati li s-a intocmit decizie de incetare a cm cu acordul partilor, care a fost deja inregistrata la ITM alaturi de cererile lor, iar acum patronul s-a hotarat ca vrea totusi sa ii lase in somaj. care ar fi procedura de contestatie (daca exista) ? teoretic ar trebui anulata acea decizie initiala si apoi intocmita o alta , dar cum ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:13, 2 Mai 2009
Trebuie sa mergeti la ITM cu o cerere adresata directorului institutiei prin care il rugati sa dispuna anularea dec.de desfacere nr...din data.....a d-nului....incetat cu data...deoarece......Dupa ce va aproba acest lucru trebuie sa intocmiti o Dispozitie rectificativa in care spuneti:tinand seama de hot.cons.de administratie din data...se aproba....oricum se rezolva nu va faceti probleme am avut si eu o situatie asemanatoare .succes:)
Odata ce decizia de incetare a CIM si-a produs efectele, solutia este sa-i angajeze iarasi, apoi sa faca decizie pentru concediere pentru motive ce nu tin de angajat.
Se poate face revocarea deciziei de incetare a c.i.m. ... anularea unei astfel de deciziii o poate face numai instanta de judecata.
Angajare noua si concediere imediata cu art.65 din Codul muncii. E mai eficienta si mai rapida, aceasta metoda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare unilaterala decizie incetare cim lorella lorella Buna ziua Am urmatoarea situatie: angajatul a depus cerere de incetare a CIM cu acordul partilor, care a fost aprobata de director, si s-a intocmit si decizia ... (vezi toată discuția)
Societatea solicita respingerea cererii de chemare in judecata. ContSters140202 ContSters140202 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutor. Am avut primul termen cu societatea care m-a concediat conf.art.65(1).Decizia de concediere nu mi-a fost adusa la ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie concediere dupa ce aceasta si-a produs efectele toushou toushou Buna seara! va mai bat la cap cu o problema:) sa presupunem ca o decizie de concediere a fost pusa in aplicare, in sensul ca si-a produs efectele, desfacerea ... (vezi toată discuția)