avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment, nerespectare plan reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment, nerespectare plan reorganizare

daca un debitor aflat in reorganizare judiciara, nu isi respecta planul de reorganizare in sensul ca nu isi plateste datoriile pe care singur s-a angajat sa le plateasca , conform planului, eu ca si creditor ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 13:30, 29 Martie 2014
în situaţia în care debitorul nu se conformează planului de reorganizare sau desfăşurarea activităţii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum şi administratorul special pot solicita oricând judecătorului-sindic să aprobe intrarea în faliment, în condiţiile art. 107 şi urm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere intrare in faliment facuta de catre creditor impotriva debitorului in timpul procedurii de reorganizare alexmartinescu alexmartinescu buna ziua.va rog,imi poate spune cineva felul in care sa redactez o asemenea cerere?debitorul nu mi a achitat de 4 luni salariul de cand a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Faliment in timpul reorganizarii pati pati Buna ziua, Avand in vedere art. 105 alin.1 din L.85/2006, as vrea sa stiu in ce conditii un creditor poate cere falimentul debitorului, atata timp cat planul ... (vezi toată discuția)
Creante salariale nascute dupa confirmarea planului de reorganizare Cabinet Expert Contabil Cabinet Expert Contabil Buna ziua, Nu mi-au fost platite salariile pe ultimele 2 luni de catre o societate aflata in reorganizare judiciara. In momenul intocmirii contractului de ... (vezi toată discuția)