avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua. Am avut un accident rutier. Nu am acordat prioritate la cedeaza trecerea si am intrat intr-o alta masina. Si eu si soferul celalalt suntem bine, fara spitalizari, doar daune materiale. Masina lui e in stadiul de reparatie cu asigurarea mea, masina mea intra la casco. Am inteles ca mi s-a dechis un dosar penal. Ce inseamna asta? Soferul pe care l-am accidentat nu vrea sa depuna plangere impotriva mea. Care sunt pasii de urmat? Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: ukarani , utilizator 16:08, 26 Martie 2014
Buna ziua,

Deocamdata sunteti in faza de cercetare penala. Nu e foarte grava situatia dvs dar ar fi bine sa aveti un avocat ca sa va ajute sa nu aveti dosar penal.

Succes,
Daca soferul respectiv da o declaratie in favoarea mea se inchide dosarul penal, sau indiferent de situatie dosarul merge?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime musatilie musatilie Buna seara. am o serie de intrebari la care sper sa primesc un raspuns din partea unui avocat. Am fost implicat intr-un accident rutier ca si victima. ... (vezi toată discuția)
Despagubire de la fondul victimelor strazii dvnity dvnity In urma cu un an si jumatate am avut un accident in care am fost implicat eu cu masina mea si o alta masina care nu avea RCA. S-a intocmit dosar penal pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala despagubiri gnraloo gnraloo Buna ziua! Vineri seara am suferit un accident in timp ce ma deplasam cu motocicleta pe un drum cu prioritate. La o intersectie aflata in curba,de pe o strada ... (vezi toată discuția)