Buna ziua,
Zilele trecute am ridicat de la ORC actele de infiintare a unui SRL-D. Ulterior, am anuntat oficiul AIPPIMM din zona, am deschis contul la banca si am facut stampila firmei.
Intrebarea mea este: Mai trebuie depusa Declaratia 010 la ANAF, daca in dosarul de infiitare a fost deja completata Anexa 1 - referitor la Inregistrarea Fiscala ?
Pe langa registrele, facturile si chitantele ce trebuie achizitionate, mai trebuie declarat ceva, undeva ?
D 010 depuneti cand se modifica ceva( orice) la firma. La infiintare a transmis registru datele.
Va trebuie RUC ( 30 de zile) REF daca sunteti pe profit( desi nu cred).
Altceva... apucati-va de facturat. Nici o restrictie catre clienti dintara si neplatitori d etva din UE. Daca facturati catre platitori in UE va trebuie ROI.
D 100 pana pe 25.04 ( pt trimestrul 1).
Cam atat momentan.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.