avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Dupa infiintarea unui SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Dupa infiintarea unui SRL-D

Buna ziua,
Zilele trecute am ridicat de la ORC actele de infiintare a unui SRL-D. Ulterior, am anuntat oficiul AIPPIMM din zona, am deschis contul la banca si am facut stampila firmei.

Intrebarea mea este: Mai trebuie depusa Declaratia 010 la ANAF, daca in dosarul de infiitare a fost deja completata Anexa 1 - referitor la Inregistrarea Fiscala ?

Pe langa registrele, facturile si chitantele ce trebuie achizitionate, mai trebuie declarat ceva, undeva ?
Cel mai recent răspuns: OvidiuCk , utilizator 10:39, 27 Martie 2014
D 010 depuneti cand se modifica ceva( orice) la firma. La infiintare a transmis registru datele.
Va trebuie RUC ( 30 de zile) REF daca sunteti pe profit( desi nu cred).
Altceva... apucati-va de facturat. Nici o restrictie catre clienti dintara si neplatitori d etva din UE. Daca facturati catre platitori in UE va trebuie ROI.
D 100 pana pe 25.04 ( pt trimestrul 1).
Cam atat momentan.
Multumesc mult pentru lamurire si pentru timpul acordat. Acum imi este clara partea aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii obligatorii pentru srl-d nou infiintat encrypted encrypted Buna ziua. Ce declaratii trebuiesc depuse pentru un SRL-D nou infiintat? Am inteles din forum ca 010 nu se mai depune daca nu exista modificari ale datelor ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii ii revin titularului de pfa? hdm hdm - Dupa inregistrarea la Registrul Comertului a unui P.F.A., ce obligatii mai revin titularului? (vezi toată discuția)
Microintreprindere infiintata in aprilie Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Am inregistrat la ONRC o microintreprindere, neplatitoare de TVA care va angaja (urmeaza) o persoana in functia de contabil. Va rog foarte ... (vezi toată discuția)