avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecata si hotararea judecatoreasc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecata si hotararea judecatoreasc efecte

Daca am pierdut la judecatorie, in ciuda faptului ca urmeaza un apel si posibil recurs. cand voi putea sa fiu obligat la plata cheltuielilor judecatorest si cand va intra in effect hotararea de la judecatorie, dupa incheierea sedineti si emiterea acesteai catre parti, sau dupa definitizare procesului si in celelalte cai de atac. si ce constituie daca partea care a castigat prima la judecatorie pana se judeca apelul si recursul se foloseste de aceea hotarare sa influenteze si sa obtina avantaje si daca are temei legal sa imi ceara cheltuielile pana cand nu intra in definitv? daca intra
Nu ati specificat ce fel de hotarare este ., Hotararile date in instanta de fond sunt executorii , chiar daca s-a declarat recurs. Insa in unele cazuri sunt executorii dupa judecarea apelului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata ContSters275905 ContSters275905 Buna ziua, Doresc un sfat juridic din partea Dvs. cum este mai bine sa procedez. Am avut un proces civil pe care l-am pierdut, in consecinta am cazut in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata anca111 anca111 Suma exacta a cheltuielilor de judecata « trebuie specificata » in hotarîrea judecatoreasca ? Cum se recupereaza, de cine, unde si în cat timp? ... (vezi toată discuția)
Angajator care refuza plata unui salariu compensator castigat de angajat in instanta brezan brezan Am fost disponibilizat cf. art. 65 din Codul Muncii. La lichidare, am solicitat si plata unui salariu compensator cf. Contractul Colectiv de Munca la Nivel ... (vezi toată discuția)