avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Motiv de negalitate proces-verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Motiv de negalitate proces-verbal

Intr-un proces verbal de contraventie in care a fost amendat un prieten in calitate de sofer, am intalnit urmatoarea formulare de catre agentul constatator:
10. Alte mentiuni:
a) Obiectiunile contravenientului sunt:
"REPREZENTNTUL LEGAL NRFIIND DE FATA, NU A PUTUT FACE OBIECTIUNI'
Persoana fizica, pensionar de 60 ani nu mai are oare capacitatea de exercitiu, domnul in cauza nefiind din categoria interzisii.
CE PARERE AVETI?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:28, 28 Martie 2014
Persoana fizica, pensionar de 60 ani nu mai are oare capacitatea de exercitiu, domnul in cauza nefiind din categoria interzisii.

Persoana respectiva este soferul contravenient ?
Dv la ce solicitati sa ne exprimam opinia ,la solutia instantei sau la aprecierile dv vis-a-vis de persoana de 60 de ani ?
Da, persoana respectiva este soferul contravenient , sa va exprimati opinia fata agentul constatator care la rubrica din PVCC : 10. Alte mentiuni: a) Obiectiunile contravenientului sunt:

"REPREZENTNTUL LEGAL NEFIIND DE FATA, NU A PUTUT FACE OBIECTIUNI'

De ce trebuia sa aiba reprezentant legal un cetatean (o persoana fizica) cu permis de conducere, PVCC este primit prin posta si nu este intocmit la locul faptei.

Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2014
AxinteG, utilizator
Posibil este pus sub interdictie desi are (a ramas cu) permis de conducere.
Parca am vazut si pe tv un caz celebru nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti de intocmirea pv in acest mod? AxinteG AxinteG Buna ziua, sunt indignat de ce se intampla in zilele noastre.... Un prieten a primit un proces verbal acasa de contraventie, PV este intocmit la data de ... (vezi toată discuția)
P-v contraventie ContSters115121 ContSters115121 Buna ziua, Am primit un avertisment cf. art.60 lit.e din O.43/1997, pentru faptul ca masina care transporta marfa a depasit masa admisa de lege. Pe langa ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal - amenda-radar fix pufesti calandrino21 calandrino21 Am primit saptamana trecuta prin posta(7.10.2008) un proces verbal prin care am fost sanctionat cu 4puncte penalizare si 300RON amenda. Am facut o plangere ... (vezi toată discuția)