va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: am cerut la DITL un istoric de rol fiscal pentru un teren achizitionat in anul 1946,pe care l-am revendicat in anul 2005. Raspunsul DITL este ca terenul nu figureaza in evidentele lor, desi noi avem acte de proprietate asupra terenului si foi de varsamant foarte vechi, care atesta plata impozitului.
Exista posibilitatea "reconstituirii" istoricului de rol fiscal, astfel incat sa putem demonstra ca terenul revendicat a existat candva in evidentele fiscului?
Solicitati la Arhivele Nat. ale Statului-locale , evidentele fiscului, registrul proprietarilor, folosind datele de identificare din chitante (nume proprietar, data ultimei plati, adresa imobil, etc)
DITL ar fi trebuit sa va indrume unde sa cautati.:hm:
Complex
Andreeagajda
Buna ziua,apelez la cunoștințele dvs.Eu un caz complicat.Bunicul meu a cumpărat un teren,insa chitanță sau contract nu există decât carte de imobil.Atat ... (vezi toată discuția)
Revendicare
magoko
Am o Nota Informativa de la MARELE STAT MAJOR
- Sectia II-a - Biroul de Contrainformatii de pe data 04-06-1946..unde scrie ca unchiul meu a realizat ca ... (vezi toată discuția)