avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Complex
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Complex

Buna ziua,apelez la cunoștințele dvs.Eu un caz complicat.Bunicul meu a cumpărat un teren,insa chitanță sau contract nu există decât carte de imobil.Atat am găsit.De pe vechiul proprietar apare la CF patriarhia.Am dat dosarul la Arhiva națională.Insa nu stiu ei ce sa facă.Nici nu stiu unde sa merg ce trebuie sa mai fac.
Cel mai recent răspuns: Andreeagajda , utilizator 11:40, 19 Iunie 2018
Buna ziua,
La Patriarhie ati intrebat?
Istoricul de rol de la DITL ce spune?
Luati legatura cu un avocat care sa va ajute la formularea cererilor catre Patriarhie si DITL.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Este vorba de anul 74.Am uitat să menționez.Cei de la patriarhie au căutat în registru,si nu au găsit.au spus că fără chitanță contract să nu mai mergem acolo sau să îl recumparam.Vom face exact cum ați sugerat . mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoric rol fiscal NBonea NBonea Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: am cerut la DITL un istoric de rol fiscal pentru un teren achizitionat in anul 1946,pe ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Am o problema un pic complexa de succesiune pentru terenurile bunicului. Prima problema este ca toate actele de proprietate au ramas la un unchi ... (vezi toată discuția)
Act proprietate vechi pentru teren Zaharneanu Tatiana Zaharneanu Tatiana Cum pot sa recuperez niște acte de proprietate teren ale bunicului mai vechi de 100 de ani și dacă mai sunt valabile (vezi toată discuția)