avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act proprietate vechi pentru teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act proprietate vechi pentru teren

Cum pot sa recuperez niște acte de proprietate teren ale bunicului mai vechi de 100 de ani și dacă mai sunt valabile
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:47, 20 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua,
Sunt valabile dar le veti gasi, eventual, la arhivele locale.
Incercati si la DITL local unde s-ar putea sa gasiti un istoric de rol si sa gasiti ceva copii de pe acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Am o problema un pic complexa de succesiune pentru terenurile bunicului. Prima problema este ca toate actele de proprietate au ramas la un unchi ... (vezi toată discuția)
Obținere acte dintr-un proces civil Adriana_1017 Adriana_1017 Buna ziua. As dori sa stiu daca la deschiderea unui proces de evacuare a unui chirias proprietarul trebuie sa depuna copie dupa actul de proprietate la ... (vezi toată discuția)
Istoric rol fiscal NBonea NBonea Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: am cerut la DITL un istoric de rol fiscal pentru un teren achizitionat in anul 1946,pe ... (vezi toată discuția)