avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare ?

lucrez intr-o unitate sanitara de aprov. 15 ani si am fost incadrata pe post de functionar. Lucrez la biroul aprovizionare, achizitii , transport.Mentionez ca fac aproximativ toate lucrarile ce tin de achizitii publice inclusiv cele din SEAP.Anul trecut am absolvit facultatea de finante banci si am facut cerere de transformare a postului sau de a ocupa un post de economist vacant din cadrul serviciului.Pana in prezent nu mi s-a dat nici un raspuns la cererile mele, dar azi am fost chemata sa semnez ca accept sa trec pe propria raspundere pe post de economist debutant.Ca nu mi se poate face trecerea la economist 2 sau 3 doarece functionarul nu are functie economica , chiar daca atributiile mele au fost cu totul altele.
este oare normal?
imi poate raspunde cineva?
Nu ma prea pricel la legislatia din institutii publice si bugetare, dar nu vad ce ati putea contesta? O incadrare cu care ati fost de acord si dvs ?
Cred ca daca ati fost de acord cu incadrarea de functionar nu puteti spune ca ati fost incadrata incorect
Grace_r are dreptate, dvs ati fost de acord cu incadrarea facuta.
Faceti o cerere de mutare dintr-un deprtament in altul sau de schimbare a postului si lucrurile ar trebui sa se rezolve.
sunt foarte multe de spus acum despre fisa postului, dar este tardiv. Cert este ca in prezent fac cu totul alte lucrari decat cele descrise in fisa postului, se pare ca exista un compartiment al achizitiilor publice format in unitate, din care fac parte cu toate ca aceste atributii nu sunt trecute in fisa postului . ciudat este ca exista decizii date in acest sens, inclusiv cea de persoana responsabila cu achizitiile publice in SEAP, si asta se poate verifica oricand , dar fisa postului este exact la fel cu cea de atunci 15 ani cand m-am angajat.
Iar de mutare intrun alt compartiment nu prea se poate pune problema pentru ca pentru serviciile de aprovizionare, transport, achizitii, administrativ suntem 3 persoane din care 1 este director.vina cred ca este pana la urma doar a mea, pentru ca pana la varsta asta nu mi-am dat seama de caracterul unor oameni, si intotdeauna am crezut ca daca eu pun suflet in ceea ce fac, toti fac la fel ca mine.
astazi mi s-a propus sa imi intocmesc fisa postului cu ceea ce fac eu practic. Motivul ? ??

Alte discuții în legătură

Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Urgent:treapta de salarizare personal contractual kormi kormi Buna seara! Am nevoie de ajutor, privind treapta de salarizare. Pe scurt: Am studii post liceale de 3 ani in asistenta sociala, vechime 5 ani in protectia ... (vezi toată discuția)