lucrez intr-o unitate sanitara de aprov. 15 ani si am fost incadrata pe post de functionar. Lucrez la biroul aprovizionare, achizitii , transport.Mentionez ca fac aproximativ toate lucrarile ce tin de achizitii publice inclusiv cele din SEAP.Anul trecut am absolvit facultatea de finante banci si am facut cerere de transformare a postului sau de a ocupa un post de economist vacant din cadrul serviciului.Pana in prezent nu mi s-a dat nici un raspuns la cererile mele, dar azi am fost chemata sa semnez ca accept sa trec pe propria raspundere pe post de economist debutant.Ca nu mi se poate face trecerea la economist 2 sau 3 doarece functionarul nu are functie economica , chiar daca atributiile mele au fost cu totul altele.
este oare normal?
:offtopic: Interventie moderator
@anissia
Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Probabil vor sa va actualizeze fisa de post si cei cei care in mod normal ar trebui sa faca acest lucru fie nu stiu, fie nu au chef sa isi bata capul, fie vor sa scrieti dvs exact ceea ce faceti pentru a nu se omite ceva in fisa postului si mai tarziu dvs sa refuzati sa faceti un anume lucru pe motiv ca nu este infisa postului.
Cel mai corect ar fi ca departamentul Resurse Umane sa intocmeasca aceasta fisa de post impreuna cu superiorul dvs direct.
sunt de acord cu d-stra, ca vor sa actualizeze fisa postului , dar stau si ma intreb cum pot trece in fisa postului unui functionar care se pare ca face parte din compartimentul de secretariat , administrare, gospodarire , intretinere si reparatii atributii privind achizitiile, contractele, aprovizionarea care dupa parerea mea nu au aproape nimic in comun cu aceasta functie.
In cazul unui control cum vor putea sa ma traga pe mine la raspundere pentru aceste lucrari cand eu nu le-am avut trecute in fisa postului?
Tocmai de aceea v-au solicitat colaborarea in intocmirea fisei postului: sa cuprinda in ea acele activitati, atributii si sarcini pe care dvs. le indepliniti.
daca am depus 3 cereri de schimbare a functiei si nu mi s-a raspuns la nici una, se poate face ceva?
mentionez ca suntem 3 persoane in aceeasi situatie, posturi vacante exista, se incepuse ceva acum o luna, dar se pare ca managerul nu doreste aceste mutari, putem actiona in vreun fel?
mi se pare anormal sa existe posturi vacante in statul de functii, iar tu sa nu poti beneficia.
va multumesc