avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Supraveghetor de noapte nu primeste aviz de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Supraveghetor de noapte nu primeste aviz de la medicina muncii pe caz de boala

Buna ziua. Sunt de la o institutie de invatamant si avem in unitate o persoana in functia de supraveghetor de noapte care care probleme de sănătate : diabet si probleme cu inima. D-na doctor de la medicina muncii nu-i acorda avizul pentru a continua munca de noapte, ii acorda avizul doar pentru munca de zi.
Nu stiu ce procedura exista pentru astfel de caz.
1.Trebuie sa-i aduc la cunostinta faptul ca nu mai poate avea activitate de noapte?
2.Exista posibilitatea sa se faca schimb de posturi intre salariati? Adica sa-i propunem sa treaca pe un post de ingrijitor (cu salar mai mic) , iar un ingrijitor sa treaca pe postul de supraveghetor?
3. Trebuie organizat concurs , în cazul in care exista posilitatea de la punctul 2?
4. În cazul in care nu vrea sa treaca pe postul de ingrijitor, va fi concediat?
Va multumesc pentru atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 13:57, 28 Martie 2014
Ii modificati contractul de munca la clauza "programul de munca", iar pentru pct.2 ii modificati si denumirea calificarii. Pentru pct. 3 consider ca nu trebuie sa organizati un nou concurs, fiind vorba de o procedura de transfer si modificare a contractul de munca. Pct. 4 consider ca da, poate fi un motiv de desfacere a contractul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reîncadrare dupa schimbarea locului de munca alb_gabi alb_gabi O persoana care a fost incadrata pe postul de supraveghetor de noapte din data de 04.05.2005, la controlul periodic de catre medicul de intreprindere a fost ... (vezi toată discuția)
Angajare adriana30 adriana30 Buna ziua, As avea si eu nevoie urgent de niste lamuriri si anume: Lucrez intru liceu pe functia de supraveghetor de noapte, dar munca efectiva este de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, in ce conditii poate un angajat medic in spital de stat solicita un concediu fara plata? Pe ce perioada si in ce conditii? Cand i se poate accepta ... (vezi toată discuția)