avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare divort

Buna ziua ma numesc Mihaela am 40 de ani si sunt casatorita de 20 de ani si am 2 copii. Doresc sa obtin informatii folositoare pentru a depune actele de divort(motivul incest) si sansele de castigare al procesului. Imi puteti estima o suma cu privire la procesul care va avea loc deoarece lucrez intr-o institutie de stat cu salariul minim pe econmie( sunt ingrijitoare la gradinita).Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:06, 31 Martie 2014
Ce incest? Intre cine si cine?
Lasati divortul ope moment, puneti opersoanele la adapost, incercati sa cheltuiti cativa lei la psiholog, cereti ajutor in acest sens la Protectia copilului!!! Ce treaba are divortul cu problema? O sa divortati, dar e altceva prioritar.
Ma scuzati am vrut sa zic bigamie nu incest.
:stunned: Ne omorati :)
S-a casatorit in timp ce era casatorit cu dvs si cu altcineva ?
eu sunt casatorita cu el de 20 de ani si am descoperit ca are o relatie de 2 ani si jumatate cu altcineva recunoscand situatia.
Nu stiu de ce banuiam ca nici despre bigamie nu e vorba :D, ce ziceti dvs se cheama adulter, v-a fost infidel, v-a inselat sau cum vreti sa ii mai ziceti.
Vreti sa dovediti asta in instanta, sa cereti desfacerea casatoriei din vina exclusiva a lui si sa cereti si ceva bani sub o forma sau alta sau vreti sa divortati civilizat de comun acord ?
El e de acord cu divortul ?

Alte discuții în legătură

Custodie copii Mihaela.Cristina Mihaela.Cristina Buna dimineata, intrebarea mea este simpla: vreau sa imi iau copii si sa plec nu suntem casatoriti dar avem doi copii unul de 9 ani si celalalalt de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Vreau sa am copiii langa mine Alexandra-Andreea Alexandra-Andreea Buna seara! Am nevoie de un sfat din partea avocatnet.ro :( vreau saam copiii langa mine in Anglia. Sunt divortata de 3 ani, mentionez ca sentinta este ... (vezi toată discuția)
Custodie copii dupa divort eionela eionela Buna ziua Am 2 copii minori si doresc sa divortez. As dori ca acestia sa ramana la mine. Ce posibilitate legala am sa obtin acest lucru, in cazul in care ... (vezi toată discuția)