avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS

buna ziua,am vazut ca se vb de noua lege cu impozitul pe chirii c intra in vigoare de la 1 ianuarie 2014.eu am avut prin 2008-2009 o gars inchiriata pe care nu o mai am de 5 ani dar mi-a venit sa platesc.stie cineva cum se procedeaza sa nu m apar cu datorii la fisc,pt ca nu m am venit acum si nici gars,ce se poate face
mergeti si verificati rezilierea contractului. Depuneti un memoriu in care solicitati scoaterea din baza de date, depuneti contractul de vanzare-cumparare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru venituri din dobanzi bancare gianinita1 gianinita1 As dori sa stiu daca pensionarii platesc cei 5,5 pt cass pt ca ei sunt platitori la sanatate din pensie si am auzit c nu Mai platesc la cass daca au bani in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere- impozit deliastela deliastela Buna ziua. Impreuna cu familia tatalui meu am inchiriat- unei persoane juridice -un spatiu comercial, primit ca mostenire.Contractul este pe o perioada de 1 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirie alina_1987 alina_1987 Buna ziua. Am platit la ANAF impozitul pe o locuinta data in chirie, pe o perioada de un an. Din pacate, oameni carora le-am inchiriat au fost neseriosi si ... (vezi toată discuția)