avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe suplimentare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe suplimentare

In cadrul unui proces de granituire am fost intrebat de catre presedinta,daca sunt de acord cu expertza topografica,am raspuns ca nu,dar s-a dispus efectuarea expertizei.terenul este folosit de mai bine de 10 ani,deci intervine uzucapiunea,pt care am depus cerere la dosar.credeti ca nu se tine cont de perioada de prescriere,sau e o forma de a se mai percepe alte taxe?multumesc
Cel mai recent răspuns: danny20164 , utilizator 15:06, 29 Martie 2014
Expertiza este o proba extrem de uzitata in materia granituirii si/sau uzucapiunii. Trebuie identificat terenul, zona, limitele, altfel cum sa se poata stabili ce si cum stau lucrurile? Daca sunteti reclamant ar fi trebuit sa fiti de acord cu expertiza, caci este o proba a dvs. Altfel cum sa stie instanta ca dreptul dvs exista in mod cert? Doar nu se deplaseaza judele la dvs in curte... succes!
multumesc pt raspuns.se poate ca la expertiza topo sa rezulte alte limite de suprafete care sa nu corespunda situatiei existente in teren.se va tine cont de folosinta neantrerupta,neviciata (uzucapiunea),sau de masurile topo actuale?care-i parerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformatie juridica granituire danny20164 danny20164 intr-un proces de granituire,ce primeaza dpdv legal,expertiza topografica,sau uzucapiunea?in cazul efectuarii expertizei topo, poate rezulta faptul ca gardul ... (vezi toată discuția)
Granituire si revendicare imobiliara constantin florin constantin florin Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau nu? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si as dori cateva lamuriri, va rog In 2010 un vecin mi-a ocupat fara drept cca 400 mp, i-am facut plangere ... (vezi toată discuția)