peterbilt a scris:
1. Nu cred ca este relevant pentru mine daca stau sau nu cu forme legale. I-am reclamat la politie iar politia ar fi trebuit sa-si faca datoria. Cu atat mai mult daca ar fi stat ilegal.
Chiriasii care locuiesc in prezent ( un italian si doua romance) au venit la jumatatea lunii ianuarie.
Pai este foarte relevant, pentru ca daca stau cu forme legale pot fi identificati in vederea intocmirii PV (sau eventual a unei actiuni in instanta). Daca vine politia, si indivizii nu deschid, in ce baza se intocmeste PV?? Daca nu, este mai greu. Poate acolo este bordel, poate se desfasoara activitati ilegale (nu stiu), dar chiriasii trebuiesc trecuti in cartea de imobil, trebuie sa isi plateasca habitat, iar proprietarul impozit pe venitul din chirii (plus cass). O face, no face?? Asta nu va rezolva problema direct, dar puteti pune presiune pe proprietar si pe chiriasi. Dvs. puteti face o sesizare la organele fiscale, la taxe si impozite, etc. Dvs. trebuie sa va folositi de orice posibilitate, nu doar de Legea 61 care este cam depasita.