avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... SCUTIRE TJT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

SCUTIRE TJT

buna dimineata .1- daca am beneficiat la fond de ajutor public judiciar si procesul s-a incheiat luna trecuta cu hotarare de expedient , mai pot beneficia de APJ in cazul in care doresc sa atac hotararea in recurs ? 2- daca mi se va refuza recursul ce alta cale de atac mai am ? stiu ca va pun multe intrebari dar am incredere in dumneavoastra care nu va cunosc decat in avocatul meu care a jucat la doua capete .mii de multumiri .
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 09:39, 31 Martie 2014
depinde daca a trecut mai mult de un an de cand ati facut prima cerere de APJ ... daca a trecut mai mult de un an si indepliniti cerintele, e ok

in orice caz, daca e o situatie extraordinara, chiar daca nu indepliniti criteriile, puteti sa primiti APJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de expedient pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua tuturor . un proces succesiune s-a incheia printr-o hotarare de expedient in fata instantei . am primit acasa hotararea cu recurs in 30 de zile . ... (vezi toată discuția)
Recurs carsteaverginica carsteaverginica buna seara . mai doresc un raspuns la urmatoarea intrebare :se da hotarare de expedient pt un proces de succesiune ca urmare a tranzactiei dintre parti . ... (vezi toată discuția)
Va rog mult, apel sau recurs araoil araoil Am avut o plangere la parchet,in baza art.208-210;305-306 C.penal.Rezolutia parchetului a fost ca tatal copilului a aratat ca are bani, dar nu i-a dat ... (vezi toată discuția)