avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Divortul s-a finalizat pe 1 feb.2013 cand fostul meu sot inca lucra ...Pana au iesit actele de la judecatorie si le-am autentificat , asta insemand 5 aprilie 2013, el a ramas fara loc de munca.Hotararea judecatoreasca prevedea pensia alimentara in cuantum de 25% diin venitul lunar incepand cu data de la care s-a intentat actiunea de divort.
Pana acum, intr-un an si 4 luni de zile de la data intentarii divortuluide , eu am primit 300 de lei de la tatal copilului. El nici in momntul de fata nu are un job cu carte de munca...pt ca de muncit munceste la negru...dar n-am cu ce dovedi asta .Are un imprumut , poate chiar 2 la banca pe care si-le achita lunar...si in proprietate 2 motociclete .
NU stiu cum sa procedez pentru a obtine drepturile copilului...el se vaita tot timpul ca nu are serviciu si bani
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:46, 31 Martie 2014
Puteti pune in executare silita hotarea pe care a aveti, recuperand sumele din urma prin vanzarea la licitatie a motocicletelor pe care le detine in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara 300 euro esovre esovre Fosta sotie (deocamdata actuala) m-a parasit pentru un alt barbat. Pentru copilul nostru in varsta de 5 ani pretinde o pensie alimentara de 300 euro. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters343338 ContSters343338 Platesc pensie alimentara copilului meu incadrat intr-o forma de invatamant superioar si am aflat ca pe o perioada de un an si jumatate - mai exact din luna ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariul și conturile bancare olivian anghel olivian anghel Este normal sau legal că după o perioadă de trei ani de poprire pe salariul și conturile bancare, să primesc acasă încă o somație de executare ... (vezi toată discuția)