avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort dupa 8 ani de separare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort dupa 8 ani de separare

Buna ziua.De 5 ani am o relatie cu un barbat casatorit inca,dar separat de sotie de mai bine de 8 ani.Noi locuim in Italia,sotia lui e plecata din Romania dar nu stim unde.El vrea sa introduca cerere de divort,dar ulterior nu se poate prezenta in instanta,din cauza serviciului.A primit o informatie ca se poate sa il reprezinte in instanta,cu procura notariala,o ruda de gradul I (frate,sora).Dorim sa stim daca se poate proceda in acest fel.Precizez ca sotia lui nu este de acord cu divortul,decat in schimbul unei anumite sume de bani,bani pe care el nu are motiv si nu vrea sa-i ofere.Cei doi copii,rezultati din casatoria lor,sunt majori,22 si respectiv 28 de ani.Va multumesc.
Este necesară parcurgerea unei ședințe de informare privind avantajele medierii, anterior depunerii cererii de chemare în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - minor nascut inaintea de casatorie- Bogdan28 Bogdan28 situatia este urmatoarea : minorul s-a nascut inaintea casatoriei. parintii momentan locuiesc in italia si vor sa divorteze rapid. in situatia in care fac ... (vezi toată discuția)
Acord de mediere privind divort cu minori Cut mihaela Cut mihaela Stam in italia am cumpatat o casa de un an rate de platit vrem sa divortam la mediator si suntem de acord sa imi ramana mie casa si sa platesc eu ratele in ... (vezi toată discuția)
Divort la notar tabitasartor tabitasartor Buna ziua, ma numesc Maria si va scriu din Verona. Sunt casatorita in Romania, sotul meu este in tara, as vrea sa divortez, nu avem copii si niciun bun comun. ... (vezi toată discuția)