avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reinoire automata contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reinoire automata contract

Buna ziua,

clauza de reziliere a unui contract servicii spune asa "...daca nu se denunta cu minim 30 zile inainte de expirare contractul se reinoieste automat pe aceeasi perioada...".

Intrebarea e daca notificarea este primita acum, cu doar 7 zile inainte de expirarea si nu cu minim 30 asa cum este specificat, nu este deja contractul reinoit automat ?
notificarea lor a venit prea tarziu nu?
multumesc

Cel mai recent răspuns: cosmincosme , utilizator 12:41, 1 Aprilie 2014
Da, asa este. Notificarea prin care cocontractantul nu mai doreste prelungirea contractului nu a fost transmisa in termen.
Trebuie insa sa verificati daca exista si clauze care privesc rezilierea contractului in cursul valabilitatii acestuia si in ce conditii.
multumesc doamna pentru raspuns, asa ma gandeam si eu. As fi curios de inca una doua pareri.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
cosmincosme, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum denunt un contract neperformant? andabej andabej Societatea si-a schimbat de ani buni contractele si modul in care furnizeaza serviciile, dar exista clienti care au ramas pe contractele vechi si nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Tergiversare reziliere contract abonament si trecere la cartela degetel2013 degetel2013 Am avut un contract la distantă (telefonic) cu VO pe o perioadă determinată (12 luni; 30.11.2012-30.11.2013). Nu am fost notificat şi nu am notificat o ... (vezi toată discuția)
Renuntare la serviciile telekom ioanaoltean10 ioanaoltean10 Buna ziua Contractul meu cu telekomul a expirat demult, nu l-am prelungit dar nici nu am renuntat la servicii. acum doresc sa renunt la serviciile lor, ... (vezi toată discuția)