Buna ziua , in 1995 locuinta de serviciu alocata mamei , a fost vanduta catre aceasta de intreprinderea la care lucra prin intermediul Romcomfort. A fost achitata integral ( detin chitanta) . In ziua in care cei de la Romcomfort au venit cu actele de vanzare -cumparare , pentru a fi semnate de titulari , mama ( titular) era imposibil de deplasat ( cancer in ultimul stadiu) . Am apelat la bunavointa celor de la Romcomfort pentru a se deplasa ei la domiciliu ca mama , sa poata semna si intra in posesia acelui document. Nu au facut-o iar ea a decedat in scurt timp. Acel document in mod normal ar trebui sa fie in arhiva Romcomfort . Eu am certificat de unic mostenitor al mamei . Intrebari : cum pot intra in posesia actului de vanzare-cumparare de la Romcomfort ? Care este procedura prin care pot deveni mostenitorul acelei locuinte ? La primarie se plateste impozitul anual fara a fi inregistrat un act de proprietate si trebuie clarificata aceasta situatie . Multumesc anticipat !
Pai mama dvs nesemnand actele cu Romconfort adica contractul , nici nu exista acel act.... Dvs cu certificatul de mostenitor si cu chitanta prin care dovediti ca s a achitat integral suma respectiv pretul pe apartament, precum si faptul ca ati platitit impozitul anual pe atatia ani, mergeti la DAFI ,la primarie pentru a reglementa situatia, caci nu sunteti proprietar.
Multumesc de raspuns ! Acel contract de vanzare-cumparare exista , l-am vazut dar a ramas nesemnat . Tocmai de aceea presupun ca ar fi in arhiva Romconfort . Reprezentantul lor a venit cu toate contractele pt toti cumparatorii din acel bloc. Ideea este ca nu stiu in ce masura am nevoie de acel contract chiar si nesemnat . Multumesc !
Dvs trebuie sa incheiati dvs un contract cu Romconfort ....Primaria a preluat aceste contracte, mergeti la DAFI.Contractul nesemnat nu a produs efecte.