avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine intocmeste fisa postului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine intocmeste fisa postului?

Va rog sa ma ajutati sa gasesc textul legal care prevede ca seful locului de munca stabileste atributiile si intocmeste fisa postului pentru personalul din subordine.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 1 Aprilie 2014
Nu exista niciun text legal in aceasta privinta.
Competenta apartine, in practica, serviciului de resurse umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului - modificata si semnata sub presiune. Gorun32 Gorun32 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Am functia de director, ocupata prin concurs, intr-o institutie de stat. Presedintele care coordoneaza ... (vezi toată discuția)
Fisa postului a sefului meu avocadonet avocadonet Buna seara forum, la actualul loc de munca sunt solicitat periodic sa dau feedback despre seful meu. Ca sa pot face o evaluare cat mai corecta mi-ar fi util sa ... (vezi toată discuția)
Relatie subordonare iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, As dori sa stiu daca in lipsa unei fise de post, organigrama tine locul acesteia in ceea ce priveste relatiile de subordonare? Pentru ca de ceva ... (vezi toată discuția)