:-/Ce costa mai putin? Sa suspend firma sau sa o dizolv? Din cate stiu suspendarea unei societati comerciale costa in jurul a 250 RON la ONRC. Pentru dizolvarea firmei cam cat ar costa? Aceasta cum se face? :-/
Am si eu o intrebare: in momentul in care suspend firma, se da declaratia-tip pe propria raspundere din care rezulta ca persoana juridica nu desfasoara la sediul social sau la sediile secundare activitati declarate pe o perioada de 3 ani... Este cumva vorba de declaratia model 1???
:D
Eu am depus acum 2 zile dosarul pentru suspendarea activitatii unei firme si a primit dosarul cu declaratia 1 :D
Cred ca va trebui sa ma duc la data la care se judeca dosarul cu declaratia 3... :D
am o societate si am apelat la serviciile unei firme de avocatura pt a o inchide " de tot".mi s-a dat de catre aceasta o incheiere in care se specifica dizolvarea cf art 227 alin1 lit d si 235 din lg 31/1990.acum dansii imi spun ca urmeaza etapa a 2 a a procesului de radiere si ca imi trebuie un certificat fiscal de la adm fin din care sa reiasa ca nu am datorii.
pe site-ul ONRC firma mea apare ca si dizolvata dar cei de la adm imi spun ca NU #-o.incheierea este cu data de 04.06.2009 si ma interesa cat trebuie sa platesc impozit forfetar.am inteles ca s-a publicat si in Monitorul Oficial.
intrebarea mea este : DIZOLVAREA ESTE ACELASI LUCRU CU SUSPENDAREA? SI DACA DA DE CE MA PUNE ADM FIN SA PLATESC IMPOZIT FORFETAR INCLUSIV PE LUNA IUNIE?
DE CE LA ADM FIN NU APAR CA SI DIZOLVAT ,TREBUIE SA DUC CEVA ACTE SI ACOLO?
VA CER PAREREA SI SFATUL PENTRU CA NU SUNT DE MESERIE NICI CONTABIL SI NICI AVOCAT.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!
Dizolvare srl
buniculmiti
Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010.
Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea.
Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Radiere srl
ela_ranete
am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea?
Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)