avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca cu acordul partilor

Buna ziua

Ma puteti ajuta va rog cu o informatie?

In urma cu ceva timp mi-a incetat contractul de munca prin cerere de incetare cu acordul partilor.
Intrebarea mea este urmatoarea.:
Inca nu mi-am primit actele de incetare de la locul de munca.Intre timp mi-am gasit un nou job si nu am timp sa le ridic adica sa merg personal la sediul lor sa le ridic.
Angajatorul este obligat sa mi le transimta prin curierat daca fac o solicitare in acest sens?Sau eu sunt obligata sa merg personal sa le ridic?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 1 Aprilie 2014
Legea nu-l obliga pe angajator sa va comunice aceste documente prin posta.

Vprbiti cu angajatorul sa vi le trimita prin posta, deoarece este posibil ca acesta sa accepte . Explicati ca puteti suporta dvs cheltuielile de trimitere a documentelor in cauza.
Si daca refuza?desi eu spun ca pot suporta aceste cheltuieli,este necesar sa merg persoanl sa le ridic?
In acest caz, va trebui fie sa le ridicati persnal dvs, fie sa imputerniciti pe cineva sa le ridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca ...cum o pot recupera fara sa ma duc dupa ea din bucuresti taman in sibiu in7heaven in7heaven Recent am schimbat jobul(primul loc de munca) la noul job m-au intrebat de cartea de munca am telefonat la fostul loc de munca si m-au anuntat ca, cartea mea ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca beatedy beatedy Buna ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste eliberarea cartii de munca. Am fost angajata la o firma, iar in 1 februarie a fost ultima mea zi la ei ... (vezi toată discuția)
Trimitere invitatie cercetare disciplinara luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am trimis unui angajat prin curier o notificare pentru cercetare disciplinara. Am solicitat confirmare de primire. Pe plic am mentionat ce ... (vezi toată discuția)