avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare dosar inmatriculare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare dosar inmatriculare

salutare,am o intrebare poate ma ajuta cineva! Am un dosar in curs pt inmatriculare fara taxa la tulcea,azi avocata a primit sentinta(nefavorabila),iar acum urmeaza sa faca recursul.Doamna zice ca inca se mai castiga astfel de procese,este adevarat?pe care iam auzit,ziceau ca sa terminat cu inmatriculari fata taxa...nu stiu ce sa mai cred,Iam cerut doamnei sami dea o adeverinta precum ca dosarul se judeca,ca sa pot sa scot al 4-lea rand de nr rosii,a zis ca nu se poate la tulce,ma rog..in schimb vrea sa mute dosarul la galati(de aici sunt),ca aici se poate asa. Se poate transfera dosarul aici? Si o ultima intrebare mai am..Pot cere banutii care iam platit,inapoi ???
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 13:34, 7 Aprilie 2014
Despre ce adeverinta vorbiti ?
Solicitati certificat de grefa de la instanta
am scris despre ce fel de adev.,mu stiu exact cum ii spune
Solicitati personal la instanta de judecata eliberarea de certificat de grefa
multumesc! dar eu sunt in gl,iar dosarul la tl. Se poate muta dosarul de la tl la gl?
Nu, dosarul nu se poate muta acolo unde doriți dvs. Orice cauză este soluționată de instanța competentă să o soluționeze, competență care este prevăzută prin act normativ. Recursul va fi soluționat de Curtea de Apel Constanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala legaturi personale minori Chris79 Chris79 Ar fi mai multe de spus, dar pe scurt... Este un proces pe rol [intentat de mama care cere pensie alimentara, stabilire domiciliu copii la ea, sa aiba singura ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Intrebare urdeanu urdeanu va rog sa-mi raspundeti daca puteti am un dosar in brasov si vreau sa-l trimit la judecatoria din tulcea fara ca avocatul meu sa se mai deplaseze pana acolo. ... (vezi toată discuția)