avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua revin cu o intrebare care ma cam deranjeaza pentru ca nu ii stiu raspunsul. Cand aduci o masina din alta tara si vrei sa o inmatriculezi platesti o taxa la Anaf.... intrebarea mea este urmatoarea sunt unele persoane care nu mai platesc acea taxa, care sunt acelea ???...
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 09:51, 2 Aprilie 2014
Smecherii :giggle:

Serios vorbind, trebuie luat codul fiscal cu tot ce tine de el la mana ! Nu de alta, dar fiecare guvernare l-a fircalit cum a vrut si cand a vrut.... plagiatorul ,,umbla" la codul fiscal saptamanal...ba si mai des...
Un articol gasiti aici :
www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa la un autoturism cumparat de nou in 2009? victorte victorte Buna ziua, Problema sta in felul urmator: in 2009 am cumparat un autoturism nou, din tara (reprezentanta), Euro IV, care atunci era scutit de taxa. Daca ... (vezi toată discuția)
Refuza sa aduca hartie de unde plateste intretinerea ilierodica ilierodica Buna seara Domnul presedinte de bloc si-a scos sotia de la intretinere in urma cu 1 an,chiar m-ai mult pe motiv ca s-a mutat la copii si plateste acolo,nimic ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto - proprietar doar in acte obligat sa plateasca taxa, ce se poate face? aqwszx aqwszx Problema ar fi in felul urmator: Cineva l-a prostit pe fratele meu sa inmatriculaze o masina pe numele lui. Acest individ, din alt oras, i-a promis fratelui ... (vezi toată discuția)