avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Masina firma in regim personal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Masina firma in regim personal

Buna ziua,
Sunt angajata la firma tatalui meu de cateva zile, ca si director economic. El este administratorul, eu nu sunt asociat sau altceva - raport contract de munca. Avem masina proprietatea firmei pe care doresc sa o folosesc in scop personal. Ce acte am nevoie la drum pentru a nu fi probleme in trafic? Benzina nu se deconteaza, tot parcursul va fi din bugetul personal.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
annes07, utilizator
Cel mai recent răspuns: barbarosza , utilizator 11:07, 6 Aprilie 2014
Veti alege varianta contractului de inchiriere autot. in vederea folosirii acestuia in scopul personal. In cazul in care veti dori sa parasiti tara conducand acest autot., va fi necesara autentificarea acestui contract.
Multi nu mai cer existenta unui astfel de contract, chiar si la iesirea din tara, insa este bine sa existe un contract de comodat intre firma si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto alin28g alin28g buna ziua! Sunt angajat la o firma de prestari servicii si pentru deplasari folosesc autoturismul personal.Daca se incheie un contract de comodat auto intre ... (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)