avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta definitiva

Sunt in posesia unei hotariri judecatoresti definitive privind un lot de pamant mostenit si impartit intre mostenitorii legali. Care sunt pasii urmatori pentru a putea obtine titlul de proprietate ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 15:42, 2 Aprilie 2014
Aveti o expertiza judiciara de impartire a terenului?
da
Nu va trebuie titlu de proprietate, mergeti la expertul care a facut partajul judiciar cu hotararea judecatoreasca si conveniti cu el sa va faca actele de intabulare a terenului.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
pusa2mimi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!daca am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreacs definitiva de partaj in care s-a numit un expert cadastral pentru a imparti terenul extravilan intre ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren f71l82m28 f71l82m28 Buna ziua! Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)
Paºii necesari pt dezmembrare teren maria_cseh maria_cseh Revin din nou cu aceaaşi problemă. Avem moştenire (inclusă în succesiune) un teren de 6 ari pe care dorim s-o vindem. Tata împreună cu ... (vezi toată discuția)