avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina este pe numele mamei dar ea a decedat. Cine are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina este pe numele mamei dar ea a decedat. Cine are drept asupra masinii?

Buna ziua.Daca mama mea a decedat si ea era cea care a achizitionat masina,cine are dreptul acum asupra masini(eu sau tatal meu) si cine o poate folosi?
Mentionez ca inca nu sa dezbatut succesiunea dupa moartea mamei.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: pasalegaviorela , utilizator 16:26, 2 Aprilie 2014
trebuie sa dezbateti succesiunea dupa mama daca este intelegere la un notar. sotul are 1/4 din masa succesorala a mamei iar fiul 3/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

succesiune copil krv krv Parintii au divortat. Au doua proprietati in comun. Nu au facut paratjul. Unul din parinti a decedat. Cum pot intra eu in drepturile parintelui decedat ... (vezi toată discuția)
Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea parintelui recasatorit alicecarmen alicecarmen buna ziua, va rog sa imi dati un sfat in ceea ce priveste succesiunea dupa tatal meu. Sunt unica sa fiica.Mama mea a murit cand aveam varsta de 11ani iar tatal ... (vezi toată discuția)