avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura fiscala - refuz intocmire, consecinte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura fiscala - refuz intocmire, consecinte

Buna ziua. Ce se poate intampla, de exemplu, daca un service/vulcanizare nu doreste sa imi dea factura fiscala ?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:15, 2 Aprilie 2014
Sunt scutite de obligaţia emiterii facturii, cu excepţia cazului în care beneficiarul solicită factură, persoanele impozabile pentru următoarele operaţiuni

-operațiuni pentru care este obligatorie emiterea de bonuri fiscale – livrările de bunuri prin magazinele de comerţ cu amănuntul și prestările de servicii către populaţie, pentru care este obligatorie emiterea de bonuri fiscale, conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare marfa catre pf simecomed simecomed Suntem producatori de material izolant. A aparut un client PF care nu vrea sa-si dea CNP-ul pt intocmirea facturii. Suma este de 10.000 lei, plafonul PF-PJ se ... (vezi toată discuția)
Bon combustibil camelia adina camelia adina stie cineva daca benzinariile sunt obligate sa emita factura pt un bon fiscal mai vechi ?? care are trecut cui-ul pe el dar nu este trecut cu RO . adica ... (vezi toată discuția)
Refuza sa-mi dea factura... mozzie mozzie Buna ziua, Din august pana in noiembrie am inchriat masini de la o firma din constanta in valoare de peste 2000 euro... acum cine mi-a inchiriat masinile ... (vezi toată discuția)