avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie dupa hotararea judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie dupa hotararea judecatoreasca

Buna ziua,

Am o mica problema as dori sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru a obtine o copie a hotarari judecatoresti, in care am fost parte vinovata.
Specific ca sa intamplat acum 19 ani era minor abia implinisem 14 ani.
Problema este ca numai am numarul de dosar, numai stiu numele judecatorului, doar judecatoria in care am fost condamnat.

Imi trebuie aceasta copie pentru a depunde actele in vederea obtinerii green cardului, este una din cerintele comisiei.

Cu respect

Andrei
Cel mai recent răspuns: pacq , utilizator 14:57, 4 Aprilie 2014
Daca stiti anul si judecatoria mergeti acolo si va interesati. La arhiva sau la executari penale.
Anul il stiu 1995, si cred ca era Judecătoria sector 1, problema sa intamplat la romexpo, si parca țin minte ca a fost sectorul 1.
Întrebare pot împuternici pe cineva in locul meu sa se ocupe de toate demersurile?
Puteti sa faceti o procura pentru cineva sau puteti angja un avocat sa se ocupe.
Multumesc mult pentru Răspunsuri domnișoara Gabriela!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere certificat de divort american in romania bee79 bee79 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele de care ar avea nevoie sora mea pentru recunoasterea certificatului de divort american in Romania? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. rog respectuos sa pun o întrebare. eu sunt rezident ... marele torino marele torino Bună ziua. Rog respectuos sa pun o întrebare. Eu sunt rezident într-o tara din afara UE. Am primit rezidenta pe 5 ani în baza actelor depuse de ginerele ... (vezi toată discuția)
Procura este valabila si pentru cazier judiciar???????????? mihaelamiki99 mihaelamiki99 BUNA SEARA!MA AFLU IN STRAINATATE SI AS VREA SA MA INSCRIU ANUL ACESTA LA INM,PROBLEMA ESTE DACA POT FACE O PROCURA TATALUI MEU PENTRU A SE OCUPA DE ACTE SI ... (vezi toată discuția)