avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare vanzarii unui loc de parcare privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare vanzarii unui loc de parcare privat

Buna ziua
in 2011 am achizitionat un imobil si un loc de parcare,ambele sunt trecute in acelas act de v-c.As dori sa vand locul meu de parcare unui vecin,cu ce acte trebuie sa ma duc la notar sau care ar fi procedura.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:49, 3 Aprilie 2014
La notar prezentati documentul de achizitie bun imo;+spatiu parcare-care dovedesc ca sunteti proprietarul de drept al acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare cota teren aferenta unui bloc catre un alt bloc mdutan mdutan Buna ziua, Dorim sa transformam terenul comun dintre blocul nostru si blocul vecin in parcari. Acest teren apartine in proportie de 50% blocului nostru si ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare pe cota parte indiviza. irishkai irishkai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Am cumparat un apartament in 2014, in contract de vanzare cumparare scrie ca am cota parte indiviza, Asociatia de proprietari ... (vezi toată discuția)
Uscatorie pancsyka pancsyka Buna ziua! Mi-am cumparat un apartament, cu care impreuna am primit si uscatoria. Uscatoria nu apare pe CF-ul apartamentului. Noi nu am cumparat de la primul ... (vezi toată discuția)