avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la somaj

Buna ziua. Problema e urmatoarea: sunt angajat la 2 locuri de munca: intr-um loc cu 8 ore, in celalalt cu 2 ore. Am la ambele peste 5 ani vechime. Locul de munca unde am 8 ore e pe cale sa se desfiinteze. E posibil ca in acelasi timp sa primesc si somaj si sa raman angajat cu 2 ore?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 3 Aprilie 2014
Nu este posibil asa ceva. Indemnizatia de somaj nu se poate cumula cu veniturile din salarii. Trebuie sa se inceteze ambele c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii beneficiere de somaj ... CRM2013 CRM2013 Buna ziua! In ce conditii beneficiaza de somaj o persoana, care, a avut contract la de munca la o firma, de 4 ore din septembrie 2021 pana in august 2022, ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj ? c_ia c_ia Buna ziua, Lucrez de 4 luni la o firma privata, luna aceasta respectiv a 5-a, este de preaviz ( inca nu mi-au dat actele, dar urmeaza dupa spusele lor ). As ... (vezi toată discuția)
Functia de baza danabode danabode Buna Am o nelamurire in ceea ce priveste functia de baza. Sunt angajata la o societate comerciala cu un sfert de norma(2 ore pe zi), unde am un salariu ... (vezi toată discuția)