avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap

Buna ziua,
Daca se poate as dori sa stiu cum se face incadrarea in drad de handicap.
Am fost cu mama mea care printre altele are IC Nyha III si m-i s-a motivat ca nu dovedesc ca boala este din copilarie si nu se poate face incadrarea. Vor o internare recenta, cea din ianuarie este veche si nu este valabila !
Exista o conditie, in vreo lege ca boala trebuie sa o ai din copilarie?
Va multumesc
Valentina
Cel mai recent răspuns: serbuvali , utilizator 14:18, 15 Aprilie 2014
Daca ati fost la comisia de expertiza medicala , trebuie sa urmati indicatiile date de ei. Certificatul de handicap, respectv gradul, il acorda dupa anumite criterii. O zi buna !
ce incadrare, nici nu mi-a primit dosarul
Conditia pusa este ca boala trebuie sa fie din nastere. As dori sa vad in care reglementari scrie asa ceva. Daca cineva stie unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap, insuficienta cardiaca clasa iii nyha eagle_free eagle_free Buna seara. Tatal meu este bolnav cardiac de peste 10 ani si il cheama Nichita Fedot, Sarichioi, jud. Tulcea. In ultimii ani boala a avansat pana la ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate si incadrare in grad de handicap in acelasi timp geanina_Prv geanina_Prv Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Tatal meu in varsta de 52 ani are mari probleme de sanatate, respectiv sufera de scleroza multipla, ... (vezi toată discuția)
Grad handicap electromontajtm electromontajtm Buna ziua, Din copilarie sufar de astm bronsic si multiple alergii, am aflat acum la varsta de 48 ani ca pot beneficia de un grad de handicap pentru asta si ... (vezi toată discuția)