avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dilema infiintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dilema infiintare punct de lucru

Buna ziua,
In cazul in care am semnat un contract de inchiriere la data de 1 aprilie 2014, iar termenul este de 3 ani cu incepere din 1 mai 2014, pot merge mai devreme la ONRC pentru a-l declara punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: barbarosza , utilizator 10:45, 6 Aprilie 2014
Nu exista nicio interdictie in acest sens, insa desi legea nu specifica ca nu puteti, cine stie peste ce referend nimerti? Oricum, incercarea moarte n-are, asa ca in cel mai rau caz va poate invita dupa 01.05. sa reveniti. Mult succes!
Va multumesc pentru raspuns! Saptamana viitoare luni-marti voi face o vizita pe la ONRC si voi reveni cu detalii.
Eu mi-am facut firma in ianuarie, si contractul pt sediul secundar incepea din martie, doearece trebuiau facute amenajari acolo. Cei de la ONRC nu au comentat deoarece contractul era perfect valabil, chiar daca avea efecte in viitor. Adevarat ca au citit tot ce scrie pe acolo, cu reziliere, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d - locatie de implementare necunoscuta ax3l4axel ax3l4axel Buna seara. In realizarea planului de afaceri pentru acordarea finantarii nerambursabile pentru un SRL-D se solicita si specificarea locatiei de implementare a ... (vezi toată discuția)
Restanta fostului proprietar la intretinere - cine plateste 72NYK 72NYK Buna ziua, In urma cu cateva luni (19 martie) mi-a fost solicitata o adev. pt notar din care sa reiasa ca un proprietar este la zi cu plata intretinerii pt a ... (vezi toată discuția)
Daca cineva ma poate ajuta Hollywood Hollywood Am o mare problema, va rog sa ma ajutati. Societatea mea, la data de 25 februarie 1997 a inchiriat un spatiul comercial de la proprietar (persoana fizica). ... (vezi toată discuția)