avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amnistie si Gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amnistie si Gratiere

:offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ce doreste.
Orice alte topicuri initiate pe tema aceasta o sa fie sterse.

Multumesc.
Faza tare e ca mi-a spus acum doua zile de Radu Mazare ca in urmatoarele zile o sa fie arestat, si vad ca sa si intamplat sa ajunga mascati la el acasa azi, trebuia sa fi scris ieri lucrul asta..dar nu ma interesat subiectul Mazare.. in PSD se stia lucrul asta, si lui i se trage de la aia din portul constanta, pt ca vrea sa ia portul acolo sunt multi bagati din DNA.. frasu lui Basescu.. mi-a explicat mai multe prostii de genul asta dar nu ma interesat pe mine eram interesat doar de gratiere si amnistie..
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
dinumarin, utilizator
domnilor .sunt noutati despre gratiere NASTASE ZICEA DE LUNA NOIEMBRIE ?SI PT DINU MARIN domnule eu te cred .si chiar ieri m-am intilnit in birou la avocat cu un batrin care a venit sa il intrebe daca e posibil criminali care i-au omorit baiatul sa ramina la 2 ani va dati seama au fost 5 persoane si l-au omorit in bataie sunt cercetai in stare delibertate si au primit 2 ani acum urmeaza apelul acelasi judecator a condamnat o pers,la 3 ca afurat 2 gaini deci eu nu mai ma mir de nimic ce se intimpla in romania sotul meu a primit 5 ani fara probe si dovezi deci sa ne multumim cu gratiere daca o fi sa fie am trimis dosarul la cedo in sept 2013 nu am inca nici un rapsuns stiti cumva cam pe cind o sa primim ?
dar tot de la comisia europeana a dat vot pozitiv acum se de se sucesc ?au fost oare sa viziteze inchisorille de la noi ?va rog sa sscrieti noutati despre gratiere
Sper din suflet sa fie votata legea sunt multi nevinovati inchisi.
Marti 15.04.2014 va intra pe ordinea de zi legea Gratierii si Amnistiei...si sa fie votata..

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
Legea amnistiei si gratierii ioanastudenta ioanastudenta Buna seara Stie cineva ce se intampla cu proiectul privind legea amnistiei si gratierii? Credeti ca ar fi posibil ca anul acesta sa se voteze,avand in vedere ... (vezi toată discuția)