Cine ma poate ajuta?
Mi-am gasit un job mai bun si vreau sa plec de la actualul loc de munca. Problema este ca actualul angajator nu este de acord sa plec fara preavizul de 20 zile lucratoare. Celalalt angajator mi-a dat termen 15 zile calendaristice sa plec de la actualul job.
Cum pot pleca fara sa stau in preaviz? Exista vreo solutie fara a avea probleme?
Mentionez ca actualul angajator isi indeplineste obligatiile.
e destul de greu, intrucat userul va sta in firma 15 zile calendaristice, adica vreo 11 zile lucratoare.
Transmiterea invitatiei prin posta pentru prezentarea la comisie, apoi a deciziei de sanctionare (care produce efecte de la comunicare) s-ar putea sa nu se incadreze in termene.
Bineinteles ca exista si posibilitatea ca angajatorul sa poata indeplini procedura.
In cele 15 zile calendaristice ramane in societate. Dupa ce trec acestea pleaca din societate, deci raman vreo 10 zile calendaristice in care sa faca cercetarea si sa comunice decizia, cu confirmare, bineinteles.
Demisie
alexandruz
Lucrez ca gestionar la o firma de distributie . Am gasit un alt job la care ar trebui sa incep activitatea inainte ca perioada de preaviz sa se termine. ... (vezi toată discuția)