avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contestatie tabel preliminar de creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contestatie tabel preliminar de creante

Am formulat o contestatie la tabel deoarece administratorul judiciar nu mi-a admis creanta. As dori sa stiu daca hotararea pronuntata de catre instanta in urma solutionarii contestatiei imi va fi comunicata conform dispozitiilor Codului de procedura civila sau se va publica doar in BPI. Ma intereseaza acest lucru in vederea stabilirii momentului de la care incepe sa curga termenul pentru formularea caii de atac (in cazul in care va fi respinsa contestatia).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Novaku , utilizator 13:03, 6 Aprilie 2014
Buna seara .
In mod normal,hotararea trebuie motivata in 7 zile,redactata in 30 de zile si ulterior,comunicata din oficiu partilor intereresate,in vederea exercitarii cailor de atac legale .
Daca trec treizeci de zile si nu va comunica hotararea ,faceti cerere in acest sens .
Cu stima,
Marius Bote .
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea pronuntata in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante Novaku Novaku Termenul pentru calea de atac impotriva hotararii pronuntata de tribunal in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante curge de la data ... (vezi toată discuția)
Recurs sentinta inchidere procedura herculeroco herculeroco Salut. Am si eu un debitor care a fost in faliment (s-au lichidat bunurile sale), iar judecatorul a pronuntat inchiderea procedurii. Sentinta de inchidere a ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen - deschidere procedura insolventa exuser exuser In aprilie 2011 s-a deschis procedura insolventei unui debitor. Debitorul nu a comunicat lichidatorului numit de instanta lista tuturor creditorilor. Unul ... (vezi toată discuția)