avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inceperea constructiei unei case
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inceperea constructiei unei case

sunt pfa si ar trebui sa incep constructia unei case dar nu a iesit autorizatia de constructie.pot sa incep sa fac organizare de santier sa incep sa imi pregatesc fierul si celelalte materiale cofraje etc.?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:36, 4 Aprilie 2014
In mod legal - NU puteti face o "organizare de santier".
Aducerea materialelor, cofrajelor si fasonarea fierului nu constituie lucrari de constructie
Sapaturile sunt lucrari de constructie ce trebuie autorizate

Ce legatura este intre PFA si autorizatie ?
eu nu ma apuc sa fac sapatura fundatiei pana nu primesc autorizatia doar sa incep sa fasonez fierul si sa incep sa imi pregatesc cofrajele.pot sa fac acest lucru?
DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am nevoie de autorizatie de constructie pentru: bogdancristiandanila bogdancristiandanila dupa cum am scris in titlu vreau sa stiu daca este nevoie de autorizatie pentru urmatorul tip de \"constructie\". Detin un teren cu o casa veche,vreau sa o ... (vezi toată discuția)
construirea unei case pentru persoana de catre o firma ContSters330987 ContSters330987 SRL pot incheia contract de executare a unei lucrari cu o persoana fizica de \\\\"constructie casa\\\\" daca nu am in obiectul principal de avtivitate codul ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri! Hercule36 Hercule36 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in cateva probleme: - cine poate fi diriginte de santier? (e o persoana autorizata sau pur si simplu se numeste printr-o ... (vezi toată discuția)