avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract pe bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract pe bunuri

buna ziua,

va rog sa ma ajutati

Am avut un contrac cu cosmote ,dupa terminare celor 2 ani ,nu am stiut ca pentru relizierea contractului trebuie sa fac cerere ,m-am trezit ca dupa o vreme m-au caut o firma cu executare silita nemai stand la adresa de facturare nu am stiut ca contractul a mers incontinuare si am o suma de 3000 ron de plata , trebuie sa platesc aceasta suma fara sa mai benificiez de serviciul lor ,mi s-a sugerat sa scat de bunurile de valoare de pe numele meu.

exista vreo varianta sa-mi cedez bunurile catre o persoana care nu are probleme cu legea?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: maria_alin_nicu , utilizator 19:03, 5 Aprilie 2014
Daca doriti sa va instrainati bunurile ca sa scapati de executare, va spun ca acele acte se pot desfiinta. In plus, aveti salariu sau alte venituri? Se pot executa.
buna ziua ,

va multumesc pt raspuns ,am venit minim lucrez la 2 societati cu contract de 2 ore minim pe economie,insa varianta cu cedare bunuri m-ia oferit-o dn care se ocupa de recuperare pt cosmote , insa ma gandeam daca este buna varianta deoarece m-ai am si datorii restante de cativa ani buni cu 2 banici la una dintre ele am inceput sa platesc cu krukul dar imi este imosibil sa platesc si la a 2 ,ma intreb ce se poate intampla daca nu reusesc sa-mi maresc veniturile ,sunt in pericol sa-mi ridice bunurile de pe numele meu ?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un contract de abonament cosmote neplatit AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Buna ziua, am facut un abonament la cosmote in urma cu jumatate de an pe numele meu dar pentru un prieten, iar acesta dupa 1 luna a refuzat sa mai plateasca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar ... Ruxandra B. Ruxandra B. Buna ziua, Am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar in anul 2007.Apartamentul a fost executat, insa a mai ramas o suma restanta de achitat din cauza ... (vezi toată discuția)
Sunt ratele creditelor - cheltuieli deductibile in cazul cedarii folosintei bunurilor? vali61 vali61 Buna ziua, urmeaza sa inchiriez (cedez folosinta) un(ui) apartament al carui proprietar sunt, dar as dori sa aflu ce varianta de determinare a venitului net ... (vezi toată discuția)