avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conflict de interese

Buna seara,
Va rog sa imi spuneti si mie daca se afla in conflict de interese primarul unei localitati care la investirea in functie avea sotia deja angajata la primarie pe post de bibliotecar .Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 09:16, 6 Aprilie 2014
La acest moment, nu este conflict. Va fi insa conflict de interese, atunci cand o va muta pe sotie intr-o alta functie (de conducere sau de executie) din aparatul administrativ al UAT, mai bine platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate, conflict de interese sau niciuna? sotia unui ... assportiva assportiva Incompatibilitate, conflict de interese sau niciuna? Sotia unui primar este bibliotecara in comna respectiva de vreo 10 ani, iar sotul ei a castigt alegerile ... (vezi toată discuția)
Este compatibila functia de presedinte al asociatiei cu functia de primar? Alin Buzatu 12 Alin Buzatu 12 Buna ziua,sunt presedintele unei asociatii ONG fara remuneratie ,fara contracte actine cu alte societati sau institutii ...intrebarea mea este urmatoarea: Este ... (vezi toată discuția)
Incombatibilitate yoona yoona care este gradul de incompatibilitate intre sotia-secretar de comuna si sotul consilier local la aceeasi primarie? (vezi toată discuția)