avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot pati daca fac o sesizare la dna prin aceasta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot pati daca fac o sesizare la dna prin aceasta modalitate?

am scris in acest formular [ link extern ] :
Va facem cunoscut ca sesizarea formulata de dumneavoastra si inregistrata cu numarul de mai sus la d.. n.. A.., a fost transmisa parchetului de pe langa judecatoria buzau, pentru a fi solutionata conform competentei.
Rezultatul verificarilor si masurile luate va vor fi comunicate de institutia mentionata.
De atunci sunt amenintat ca el are pile si ca a aranjat si ca imi va face viata grea, cu cv timp in urma mi-a spus ca mi-a facut 2 dosare penale.
Intrebarile mele sunt: Imi poate face cv in urma sesizarii? Daca nu stiu cum va dovedi ca nu este adevarata?
Sau este valabila doar in cazul unei plangeri?
Cel mai recent răspuns: spa225 , utilizator 20:36, 5 Aprilie 2014
Daca sunteti amentintat formulati planere.
Daca ati denuntat fape reale ,nu poate sa va faca nimic.
Dar politia a inchis`` cazul`` si am fost amenintat si eu si familia, iar cand am sunat la politie inainte de sesizare nu a venit nimeni. ( am sunat la 112)
Acum am aflat ca ieri la lovit pe fratele meu de 6 ani cu o piatra!
pot face plangerea la parchet?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire copil paula38 paula38 Buna ziua,in data de 1 iunie ,copilul mi-a fost lovit cu piatra in picior de catre un vecin recalcitrant,accest vecin imi hartuieste copilul fetita 14 ani in ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios?????????? sefultau sefultau Buna Seara! voi invepe prin a spune ce s-a intamplat cineva a facut un denunt la DNA prin care acuza cateva persoane despre taierea ilegala a masei lemnoase ... (vezi toată discuția)