avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract de furnizare servicii de internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract de furnizare servicii de internet

Buna seara! Am incheiat in anul 2006 un contract de prestari servicii de internet cu o firma mica, de cartier, cu sediul la parterul blocului. Dupa o perioada de timp, aceasta a fost preluata de o alta firma, cu sediul nu se stie unde.
Odata cu reabilitarea blocului in care locuiesc, cablul a fost taiat si din acel moment serviciul de internet furnizat de firma respectiva nu a mai fost operational. Din acel moment tot incerc sa reziliez contractul si nu reusesc. I-am instiintat despre dorinta mea, le-am trimis si o cerere de reziliere prin e-mail, pentru ca adresa de pe facturile pe care le tot primesc este incompleta, recomandata trimisa s-a intors inapoi la expeditor. Tot ceea ce primesc de la dansii (tot prin e-mail) sunt promisiuni ca o sa analizeze situatia mea, si, bineinteles, facturi de platit. Nu stiu ce sa fac in continuare. Inca putin si se face anul, si sincer imi este frica sa nu ma trezesc cu recuperatori pe la usa.
Cel mai recent răspuns: dandremi , utilizator 00:09, 6 Aprilie 2014
Va confruntati cu o problema serioasa in sensul ca firma face dovada furnizarii serviciilor de internet in baza contractului asumat prin semnatura olografa de catre dv
Dv daca ati comunicat interesul rezilierii prin email,furnizorul de servicii internet va continua sa calculeze costuri lunare+penalitati cu justificarea temeinica ca nu exista inregistrata cerere semnata de dv pentru reziliere contract
Este procedura uzitata de multe astfel de firme,care in final ,pentru recuperare debit in evidenta va declina competenta recuperarii sumei prin executor judecatoresc/firma specializata,care vor demara procedura de executare silita impotriva dv si va vor comunica somatie de plata
Problema este ca eu nu am semnat nimic cu firma aceasta. Eu am aflat de ea din factura primita. Contractul semnat de mine este cu o alta firma si nu am fost instiintata, nici prin posta nici pe mail, ca s-a schimbat furnizorul. Si pana la urma eu tot incerc sa depun o cerere scrisa la dansii la firma. Adresa de pe factura este incompleta, e trecuta doar strada si numarul, fara apartament. Acolo exista un bloc cu 7 scari. Am reusit sa aflu nr. de apartament, daca o fi acela, numai ca la usa nu raspunde nimeni!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
dandremi, utilizator
In baza facturii,sesizati oficial protectia consumatorului
Multumesc pentru sfat! O sa fac si asta. Am trimis ceva acum 2 luni, dar nu era o reclamatie, era mai mult o solicitare de rezolvare. Naiva....Oricum n-am primit niciun raspuns. De data asta fac sesizare oficiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare contracte enel si apa nova Madone Madone Buna seara, Am nevoie de urmatoarele informatii privind schimbarea a doua contracte Enel si Apa Nova. Mai exact, ma intereseaza sa stiu cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Chiriasul are dreptul sa-si faca un contract de cablutv fara acordul proprietarului? madoiclimber madoiclimber Buna ziua. Am o intrebare legata de dreptul unui chirias de a-si face un contract de utilitati/servicii in nume propriu, la adresa inchiriata, fara un acord al ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds! foxy03 foxy03 Buna ziua tuturor. Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Acum un an de zile an incheiat cu firma RDS un contract de furnizare a internetului, ... (vezi toată discuția)