avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - explicatie hotarare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - explicatie hotarare

imi poate explica cineva ce inseamna mai exact ,,in cuantum de 1 din venitul minim pe economia naţionala,,? multumesc

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:19, 6 Aprilie 2014
Cititi mai bine ce scrie, 1/? si din ce, din venitul minim sau din salariul minim?
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator
din venitul minim pe economia nationala,,,exact asa zice in cuantum de 1
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
smeuionutalexandru, utilizator
Cereti lamurire...
da, depuneti cerere de lamurire dispozitiv la aceeasi instanta.
Domnule Preşedinte,

Subsemnatul , domiciliat în_, vă rog ca, în contradictoriu cu intimatul , domiciliat în_, să dispuneţi

Lămurirea înţelesului

dispozitivului _(sentinţei sau, după caz, deciziei civile) nr._/___, pronunţată de_, în dosarul nr._/___.

Motivele cererii sunt următoarele:

Motivele de fapt :

Temeiul de drept : îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 443 noul C. proc. civ.

Anexez copia hotărârii contestate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reabilitare Theryder71 Theryder71 Buna ziua, as avea si eu o intrbare, cum trebuie sa procedez pentru a face o cerere de reabilitare, in speta, curatarea cazierului, mentionez ca am avut trei ... (vezi toată discuția)
Diminuare pensie alimentara minor M_a_n M_a_n Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu enumerarea pasilor si documentelor ce trebuie depuse in vederea diminuarii pensiei alimentare; mentionez ca nu am loc ... (vezi toată discuția)
In cat timp imi va fi reabilitat cazierul Alin Tomescu Alin Tomescu Buna ziua , am fost condamnat la 8luni de inchisoare in urma unei vatamari corporale din culpa , art 196 , pedeapsa mi a fost amanata , si am mers timp de 2 ... (vezi toată discuția)